Campus de Futbol de l' Escola de Futbol del Ripollès 2012

CAMPUS 2011

 

Un any més hem realitzat el nostre particular Campus de Futbol. Aquest any conjuntament amb el CF Ripoll i la UE Campdevànol.

 

Amb una participació d'una quarantena de nens i nenes, volem agraïr a totes les persones que han fet possible aquest Campus. Als entrenadors, coordinadors i col.laboradors i directius del Ripoll i del Campdevànol. Gràcies a tots.

 

I especialment a tots els nens i nenes participants, que esperem que hagueu disfrutat tant com nosaltres i que us serveixi per a ser en un futur, millors futbolistes i millors persones!

El passat juliol del 2009 vàrem celebrar la 4ª edició de Campus de Futbol de la UE Campdevànol.

Amb l'objectiu de perfeccionar la tècnica individual i el joc col.lectiu, hi van participar 57 nens i nenes d'entre 5 i 16 anys. El Campus es va realitzar cada tarda de 16:00h a 20:00h a les instal.lacions del Camp Municipal de gespa artificial, el pavelló poliesportiu i la piscina.

Vàrem comptar amb un gran equip de monitors i entrenadors ( Juan Carlos Carnerero, Xavier Melero, Jordi Viñas, David Ibañez, Dani Abellan, Adan Morillas, Albert Viñas, Albert Solà, Sinhué Martin, i col.laboracions de l'equip juvenil i femení del club, entre altres) a qui volem agrair la seva dedicació.

Sota la coordinació de Francesc Puig i Albert Rudé, ens sentim molt urgullosos de millorar any rera any, i a part de passar bones tardes jugant a futbol, passar també bones estones amb companys i companyes que compartim una mateixa passió.

Gràcies a tots!!